• توضیحات
  • نظرات

آشنایی اولیه با دیزل ژنراتور ها

پیش از بررسی دیزل ژنراتور های اضطراری بهتر بدانیم که دیزل ژنراتور چیست و چه کاربردها و ویژگی هایی دارد؟

دیزل ژنراتور دستگاهی است که انرژی مکانیکی تولید شده از بخش موتور دیزل را به بخش ژنراتور تحویل داده و باعث تولید انرژی الکتریکی و در نهایت تولید برق می شود. برق تولید شده توسط دیزل ژنراتور می تواند به سه صورت اضطراری، دائم کار و یا مستمر مورد استفاده قرار بگیرد. با توجه به قطعی و نوسانات برقی به خصوص در فصول گرم سال استفاده از منابع تولید کننده برق اضطراری برای ساختمان ها، ادارات و کارخانه جات صنعتی بسیار ضروری و حیاتی است.

از مهم ترین و محبوب ترین منابع تامین کننده برق اضطراری و یا دائم به کار ، دیزل ژنراتور ها هستند. دیزل ژنراتور ها در انواع و برندهای مختلفی عرضه شده که هر یک با توجه به توان خروجی مصارف مختلفی دارند. از جمله معروف ترین برندهای دیزل ژنراتور میتوان به دیزل ژنراتور های ولوو – پرکینز و کامینز در دسته برندهای اروپایی و دیزل ژنراتور های بادوین و تلک در دسته چینی اشاره کرد.

اما دیزل ژنراتور اضطراری چیست ؟ چه تفاوت هایی با سایر ژنراتور های دیزلی دارد؟ در چه مصارفی معمولا از این نوع دستگاه استفاده می شود؟ برای پاسخ به تمامی پرسش های مطرح شده و کسب اطلاعات بیشتر در مورد دیزل ژنراتور اضطراری با ما همراه باشید.

دیزل ژنراتور اضطراری چیست ؟

دیزل ژنراتور اضطراری چیست ؟

دیزل ژنراتور اضطراری یا به اصلاح استندبای (Sandby Diesel Generator) به دیزل ژنراتوری گفته می شود که در هنگام قطعی یا نوسانات شدید برق، وارد جریان برقی شده و برق مجموعه را تا اتصال مجدد برق به شبکه تامین می کند. به طور مثال در ساختمان های مسکونی یا اداری با تعداد طبقات بالا به هنگام قطع برق و از کار افتادن آسانسور، دستگاه اضطراری خریداری شده که به عنوان منبع برق پشتیبان در نظر گرفته شده است وارد مدار شده و به طور مثال وظیفه تامین برق نقاط حیاتی ساختمان نظیر آسانسور و…  را تا اتصال مجدد برق بر عهده دارد.

 به طور کلی ژنراتور های اضطراری با توجه به برند و قابلیتی که دارند بایستی ترجیحا فقط به صورت اضطراری استفاده شوند نه دائم به کار. استفاده دائم به کار از دستگاه های اضطراری باعث افت قدرت و خرابی دستگاه خواهد شد.

کارشناسان فنی شرکت بینش ابتکار خاورمیانه در خصوص نحوه ی استفاده از ژنراتور های دیزلی اضطراری، استفاده محدود در ماه و چند ساعت در روز را برای دستگاه های اضطراری پیشنهاد می دهند.

کاربردهای دیزل ژنراتور اضطراری :

  • استفاده در سیستم های اعلام حریق
  • استفاده در سیستم های حفاظتی، امنیتی و دوربین های مدار بسته
  • استفاده در ساختمان ها علی الخصوص در ساختمان های دارای آسانسور
  • استفاده در کارخانه جات و صنایع حیاتی که قطعی برق حتی چند دقیقه خسارت های بسیاری به بار می آورد.
  • استفاده در دیتاسنتر ها، سرور ها و مراکز رایانه ای
  • استفاده در واحدهای ماهواره ای و مخابراتی
  • استفاده از در بیمارستان و اتاق های عمل که قطع برق ضررهای جانی در پی خواهد داشت.

ویژگی ها و کاربردهای دیزل ژنراتور های اضطراریخلاصه مطلب :

همانطور که در این مقاله بررسی شد دیزل ژنراتور ها به عنوان یکی از محبوب ترین منابع تولید برق جایگزین و اضطراری نام برده می شود. بررسی کردیم که دیزل ژنراتور ها به صورت اضطراری ، دائم به کار و پیوسته در بازار موجود بوده و با توجه به خواسته و نیازهای پروژه می توان به صورت دائم به کار یا به عنوان دیزل ژنراتور اضطراری استفاده نمود. در صورت نیاز به دریافت مشاوره در خصوص دیزل ژنراتور های اضطراری و یا دائم به کار، پیشنهاد می شود با کارشناسان فنی بینش ابتکار خاورمیانه تماس حاصل فرمایید.

لطفا دیدگاهتان را با ما درمیان بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پرسش و پاسخ


اگر سوالی دارید بپرسید

login-user

نام خود را وارد کنید

شماره موبایل خود را وارد کنید

02:00

login-user

شماره موبایل خود را وارد کنید

02:00

ثبت نام